2.2.13

Hou ons gaande!!

Studio:Zelf is een ondernemend bedrijf volop ideeën voor kunst- en cultuurprojecten. Wij werken aan een muziekcatalogus van experimentele, maar ook populaire muziek. Onze design en kunstafdeling ontwerpt omslagen, logo's, vrije kunst, landschappen en portretten en publiceert kritische kunstbeschouwingen.

Maar er is een keerzijde aan Studio:Zelf. De weinige kunstenaars en musici die momenteel zijn aangesloten kunnen niet de financiën opbrengen om deze studio te financieren. Wij willen groter en bekender worden. Daarvoor is geld nodig. Veel geld.

Studio:Zelf zoekt daarom donoren, mecenassen, subsidies en andere geldschieters. Russische miljardairs zijn welkom, evenals andere liefhebbers van kunst en muziek. Studio:Zelf is avant-gardistisch en onafhankelijk, een fris geluid in een zompige wereld. Laten we dat zo houden en zorgen voor een kleurrijke muzikale toekomst.

Belangstellenden kunnen Robotklauw mailen met voorstellen, suggesties (waar het grote geld ligt bijvoorbeeld), donaties en andere middelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten